Škoda Nørresundby

Skoda Elroq får danmarkspremiere på eCarExpo

Škodas nye kompakte SUV får danmarkspremiere på elbilmessen eCarExpo 25.-27. oktober i Bella Center i København.

Hidtil har kun jurymedlemmerne i Årets Bil i Danmark 2025 oplevet Škoda Elroq på nært hold på dansk grund. Nu får endnu flere danskere mulighed for det, for Škoda Elroq får officiel danmarkspremiere på elbilmessen eCarExpo 25.-27. oktober i Bella Center i København.

”Vi er glade for at kunne vise Škoda Elroq til et bredt publikum mindre end en måned efter verdenspremieren. Nu kan flere, der overvejer at bestille en Elroq, ‘sparke dæk’ på den i Bella Center,” siger Thomas Bruun, direktør for Škoda Danmark.

Elroq Sportline i udstillingen

Den nye Elroq, som står i Škodas udstilling på eCarExpo, vil være en Sportline-model, som først kan bestilles senere på året.

”Ikke desto mindre er elbilmessen en god mulighed for at opleve vores nye Modern Solid-design, mærke siddekomforten, tjekke benpladsen og inspicere bagagerummet,” tilføjer Thomas Bruun.

For nuværende kan Elroq bestilles som modelvarianterne 50 og 85 fra henholdsvis 249.995 kr. og 314.995 kr., hvor sidstnævnte har en rækkevidde på op til 576 km (WLTP). Senere på året følger Elroq 60 til 264.995 kr. og Sportline-modellerne Elroq 60 Sportline og Elroq 85 Sportline.

Europas største elbilmesse

eCarExpo er Europas største dedikerede messe for elbiler og opladning. Udover talrige bilmærker og elbiler i udstillingen er der også et spændende sceneprogram, hvor blandt andre FDM gør folk klogere på livet med elbil. Og ikke mindst er det muligt at prøvekøre mange forskellige elbilmodeller – deriblandt Škoda Enyaq – på en rute, som starter og slutter ved Bella Center.

Fredag 25. oktober er branchedag, og weekenden 26.-27. oktober er publikumsdage. Billetter kan købes via ecarexpo.dk eller på ticketmaster.dk. Børn under 15 år kommer gratis ind i følgeskab med en voksen.

Škoda Elroq 50-85. Halvårlig CO2-ejerafgift: 420 kr. Batteri 52-77 kWh, ydelse 170-286 hk. Forbrug 154-159 wh/km. Rækkevidde 373-576 km. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og ekstraudstyr. Se mere på www.skoda.dk


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk